علی بابازاده | شهرآرانیوز؛ مشکلات ساکنان خیابان مصلی و طرح دغدغه بی واسطه آن ها با مسئولان این بار فرماندار مشهد را به مسجد المهدی (عج) کشاند. دیدار مردمی در خیابان مصلی ۳۹ است. کوچه کم عرض و بن بست این محدوده سبب شده که حتی عبور و مرور خودرو نیز به سختی انجام شود، با توجه به اطلاع رسانی صورت گرفته، شهروندانی خود را به مسجد محل رسانده اند تا در نودوهشتمین دیدار مردمی محسن داوری، فرماندار، در میز خدمت راه حلی برای مشکلات محله خود پیدا کنند.
در این جلسه که حدود دوساعت زمان برد شهروندان به طرح دغدغههای خود پرداختند. نکته دیگر این جلسه نبود تعدادی از نماینده های رؤسای دولتی در این جلسه بود. موضوعی که با واکنش فرماندار همراه شد. در ادامه فرماندار مشهد با تماس با این مسئولان خواستار حضور آنها به محل میز خدمت شد.
موضوع نیاز مالی و درخواست وام یکی از مواردی بود که در دیدار مردمی با فرماندار مطرح شد. زن جوانی که به گفته خودش روز دوشنبه به ملاقات عمومی فرماندار مشهد رفته بود دوباره خودش را به مسجد محل رساند تا شاید این بار مسئولی گره گشای کارش باشد. این زن جوان مشکلش را این طور توضیح داد: چهارتا بچه دارم که سرپرستی آنها با خود من است.
به خاطر پول رهن خانه ام مجبور شدم وام خریدکالا بگیرم. با این حال از وام صدوپنجاه میلیون تومانی فقط ۹۲ میلیون تومان دستم را گرفت. چون پول را برای وام خانه لازم داشتم با یکی از فروشندگان یکی از پاساژهای شهر گفتگو کردم و ۲۳۳ میلیون تومان چک ضمانت دادم اکنون ازاین چک سوء استفاده شده است.
در ادامه فرماندار موضوع را به نماینده دادگستری ارجاع داد تا مشکل این زن جوان را پیگیری کنند.
پیرمردی با طرح مشکل ساخت وساز در این باره این طور گفت: بچههای من مستأجر هستند. سالها پیش با ۱۰۰ میلیون تومان میخواستم خانه بسازم، اما گفتند حریم است و تعهد گرفتند که ملکی ساخته نشود. امروز حتی با ۳ میلیارد تومان نیز نمیتوانم خانه بسازم. مشکل دیگری که داریم این است که در مجاورت خانهام یک خانه مخروبه وجود دارد که محل تردد معتادان شده است. با این شرایط امنیت جانی نداریم.
شهروند دیگری دغدغه اش درباره اتوبوس رانی بود. او این توضیحات را به فرماندار مشهد داد: سرویس دهی خطوط ۷۰۲ (بهشت رضا) و خط ۶۱ مناسب نیست. در گذشته در زمانی کمتر از نیم ساعت به مقصد میرسیدیم، اما اکنون این زمان به ۴۰ دقیقه رسیده است.
او در ادامه علت این مشکل را تغییر مسیر خط ۷۰۲ دانست. در این جلسه نماینده اتوبوس رانی به شهروند قول مساعدت و پیگیری داد.
باغ دوهکتاری محله محمدآباد مشهد، نزدیک به یک قرن است که از خانواده سازگار به یادگار گذاشته شده است. حالا شهروندان ساکن در این محله از نبود فضای سبز مناسب در این منطقه گلایه دارند و خواستار تغییر کاربری این باغ به بوستان هستند.
شهروندی در این باره به فرماندار مشهد این طور توضیح داد: محله ما بوستان درست و حسابی ندارد. در فصل بهار بیشتر از اینکه در بوستانی قدم بزنیم، در کوچه پس کوچههای محمد آباد از بوی زباله فراری هستیم. درخواست حداقلی ما این است که «باغ سازگار» را شهرداری از مالک خریداری کند و در اختیار عموم شهروندان قرار دهد. در ادامه جلسه شهروندی به چالش کوچههای بن بست و زمینهای مخروبه اشاره کرد. او دراین باره گفت: بارها محتویات ماشین من و فرزندانم در این خیابان سرقت شده است.
مشکل دیگری که داریم زمینهای رها شده و مخروبه است. این زمینها محل تجمع معتادان، سارقان و زباله گردها شده است. در گذشته شهرداری قول نظافت محله و سم پاشی به شهروندان داده بود امیدواریم در آینده نزدیک شاهد رفع مشکلات در این محله باشیم.
مادری با نگرانی از آینده فرزندش گفت: معلمهای برخی مدارس این محدوده به صورت چرخشی هستند و هر چند هفته به دانش آموزان یک کلاس درس میدهند. لطفا پیگیری کنید. نکته دیگر تنبیه بدنی برخی از معلم هاست که باید به این موضوع نیز رسیدگی شود.
نماینده آموزش وپرورش در پاسخ گفت: بچه ها، نیروی انسانی فردای این کشور هستند و هیچ معلمی حق تنبیه بدنی دانش آموز را ندارد. این مواردی که اشاره شد را حتما پیگیری میکنیم و از مدارس بازدیدی خواهیم داشت.
نوجوانان محله نیز خودشان را به دیدار مردمی فرماندار رساندند و خواستار توجه به فضای ورزشی این محدوده شدند. یکی از نوجوانان گفت: به واسطه آسفالت زمین پای بسیاری از بچهها زخمی شده است. از شهرداری میخواهیم یک زمین ورزشی برای محدوده بولوار مصلی ایجاد کند. مسئولان حاضر در جلسه قول پیگیری دادند.
در ادامه این دیدار مردمی فرماندار شهرستان مشهد در گفتگو با خبرنگار شهرآرا توضیحاتی برای میز خدمت ارائه داد و گفت: در راستای دیدار با مردم و پیگیری و حل مشکلاتشان امروز در نود وهشتمین مسجد حضور پیدا کردیم. عموما قبل از دیدار مردم با مسئولان، تیم بازرسی به منظور ارزیابی مشکلات شهروندان در محل حضور پیدا میکند. داوری افزود: در این دیدارها مشکلات فردی شهروندان مورد بررسی قرار میگیرد و از ادارات دعوت میشود تا در میز خدمت حضور پیدا کنند و به بررسی و حل مشکلات مردم بپردازند.
بازرسی نیز پیگیر رسیدگی مشکلات مردم از سوی دستگاههای مربوط است. وی تصریح کرد: بیشتر معضلات مطرح شده شهروندان مربوط به مسائل مالی است، اما برخی نیز چالشهایی با دستگاههایی از قبیل بهزیستی، کمیته امداد، شرکت گاز و برق، اداره مخابرات، جهاد کشاورزی و شهرداری دارند که سعی میکنیم در حد توان به این مشکلات رسیدگی کنیم.